La Generalitat estrena nou bot a Telegram

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

La Generalitat estrena nou bot a Telegram

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

L'usuari de Telegram @Generalitat_Bot, permet localitzar centres sanitaris, farmàcies o comissaries properes segons la localització de l'usuari. Aquest bot de la Generalitat, se suma als altres dos existents.

La Generalitat de Catalunya ha decidit apostar fort per l'aplicació Telegram i la opció de crear bots que ajudin a la ciutadania. Si en un principi, la Generalitat va crear canals de missatges via Telegram, ara ha decidit crear els seus propis bots per atendre a la població. Mitjançant aquestes opcions, els usuaris de Telegram podran parlar amb un usuari robotitzat que els ajudarà en tot moment.

Des del passat mes d'agost, ha inclòs un bot més. En aquest cas, el bot @Generalitat_Bot, permet localitzar, mitjançant el vostre telèfon mòbil intel·ligent, centres sanitaris, farmàcies o comissàries, que teniu al vostre voltant. Aquesta comprovació la realitza mitjançant la ubicació vostre i el càlcul de la seva base de dades.

Per utilitzar el servei, heu d'accedir al següent enllaç, i fer els següents passos:

  • Activeu la geolocalització.
  • Escriure «/start» a la caixa de text.
  • Seleccionar el tipus d'equipament entre les tres opcions: comissaries de policia, farmàcies, hospitals, centres d'atenció primària o altres centres d'atenció primària.
  • Seleccionar el radi de distància on es vol buscar un centre.

En el cas que hi hagi resultats, el bot ofereix el nom de l'equipament, l'adreça, la població i el telèfon.

Afegeix un comentari nou