MacOS disposarà de Google Chrome al desembre

MacOS disposarà de Google Chrome al desembre

Resum: 

L’espera per als usuaris del Sistema Operatiu d’Apple està a punt de concloure, al desembre Google Chrome a MacOS deixarà de ser una versió Beta.

A la llista de correu dels desenvolupadors de Google Chrome anuncien que Google alliberarà la nova versió del seu navegador per a MacOS a principis de desembre. Actualment la versió Windows és l’única que no es troba en versió Beta, amb la versió de MacOS es pretén aconseguir una major quota de mercat del seu navegador.

Nick Baum, el product manager, ha estat l’encarregat de donar aquesta noticia. Ell mateix, recentment, va recomanar instal·lar la Beta d’aquest producte al·legant que seria la manera més ràpida d’aconseguir resoldre les possibles falles del navegador. Tot i considerar-ho una bona idea recomanem que aquesta versió només es faci servir per a operacions no compromeses ja que per molt que actualment tingui un bon funcionament en aquesta plataforma, el navegador no deixa de ser una versió Beta i ens podem trobar amb més d’una sorpresa inesperada.
Més informació:
Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou