Mega, més megaupload i en català

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Mega, més megaupload i en català

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Mega ha sortit del rovell el passat 19 de gener amb importants novetats per intentar evitar les pressions de la indústria americana. El compte gratuït disposa fins a 50 Gb d'espai.

Kit Dotcom, el peculiar kiwi alemany i finlandès, ha presentat, el passat 19 de gener, Mega, el nou servei d'emmagatzematge en el núvol. Mega, és el successor de Megaupload, el mateix servei que va ser clausurat per ordres de la FBI i què a resultes, el seu propietari, va ser empresonat. Justament al cap d'un any del tancament, Kit Dotcom ha donat llum a la nova criatura. L'infant ha nascut amb 50Gb de capacitat, parlant català i amb una seguretat excepcional per preservar la privacitat de les dades.

Mega, utilitza el servei de xifrat AES. Aquest sistema, permet que l'usuari pugi les dades al servidor, i què un cop pujades, no es pugui esbrinar que és el que hi ha guardat. Això està pensat per aturar qualsevol nou procés judicial contra aquest servei. Megaupload, va ser clausurat per les pressions de la indústria americana de la música i el cinema, argumentant que mitjançant aquest servei, havien perdut milions de dòlars de negoci. A resultes d'aquest tancament, es van veure afectats milers d'usuaris que guardaven els seus documents personals a Megaupload. Aquest fet no va ser tingut en compte per la gran indústria de l'oci americana.

Mega, està tenint molt d'èxit i degut a això, s'estan detectant moltes errades tècniques. Kit Dotcom ha demanat disculpes i assegura que un equip està treballant sense parar per resoldre totes aquestes errades.

Font d'informació: Bits Catalans

Afegeix un comentari nou