Microsoft crearà un joc sobre la discapacitat auditiva

 Font:
Font:

Microsoft crearà un joc sobre la discapacitat auditiva

Resum: 

Microsoft i la Universitat Francisco de Vitòria busquen idees per al disseny del joc.

Microsoft Ibérica i el Centre d’Investigació Experimental del Coneixement (CEIEC) de la Universitat Francisco de Vitòria (UFV) volen crear un videojoc per a donar a conèixer les dificultats que han d’afrontar quotidianament les persones amb discapacitats auditives. Per això, han convocat un concurs d’idees per al disseny del joc, que es tancarà el proper 30 de setembre. Les persones que hi vulguin participar poden consultar les bases a www.elmundoensilencio.com.

El guanyador participarà en el desenvolupament del joc, que està pensat per a la plataforma Xbox 360 i que anirà destinat al públic infantil i juvenil. Serà obligatori incloure dins l’acció el llenguatge de signes i situacions relacionades amb les limitacions que pateixen les persones amb discapacitats auditives.
El joc no es vendrà directament al públic sinó que es distribuirà a escoles, centres juvenils i esdeveniments especials a través dels canals aportats per les entitats implicades en el projecte: CEIEC, Microsoft Ibéricai el Real Patronato sobre Discapacidad. El projecte compta, a més, amb el suport del Ministeri d’Indústria, la Unió Europea.
Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou