Microsoft i Yahoo es posen d’acord

Microsoft i Yahoo es posen d’acord

Resum: 

Després de més d’un any de negociacions, ambdós companyies arriben a un acord de 10 anys de durada

Després de més d’un any d’àrdues negociacions ambdós companyies arriben a un acord de 10 anys de durada que es basa i fonamenta en els acords presos el juliol passat tot i que en el mes d’octubre les negociacions van travessar per greus dificultats que van fer perillar l’acord

Finalment l’acord començarà a tenir efectes a principis del 2010 i esperen poder oferir una alternativa real en l’àmbit de les cerques a Internet en contraposició a Google que es qui actualment domina el mercat. No obstant Microsoft i Yahoo pretenen posicionar-se i adquirir quota de mercat en el segment de publicitat i d’anunciants.
D’aquest acord es desprèn que el cercador Bing tindrà accés a les bases de dades del motor de Yahoo proporcionant així una cerca molt més refinada i encertada, mentre que Yahoo percebrà el 88% dels ingressos de les vendes d’anuncis del seu portal i podrà vendre anuncis a alguns llocs de Microsoft. Tanmateix Microsoft podrà promocionar el cercador Bing al portal de Yahoo, mentre que aquest últim podrà fer servir les seves pròpies Tecnologies en altres àrees del seu negoci.
Yahoo estima que en virtut d’aquest acord obtindrà un benefici anual de 500 Milions de dòlars (394 Milions d’Euros) i un estalvi de despeses de capital de 200 Milions de dòlars (141 Milions d’Euros).
Finalment cal dir que les dos companyies han creat una web on es pot seguir l’evolució de l’acord i els comentaris que s’estan rebent al seu voltant. Podeu accedir a la web prement aquí.
Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou