Neix ‘Entitats al dia’, un pòdcast per millorar la gestió de les entitats del tercer sector

Suport Tercer Sector
Autor/a: 
Eugenia Ifer
 Font: Fundesplai.
El pòdcast és un canal de comunicació que pot arribar a moltes persones. Font: Fundesplai.
‘Entitats al dia’ és un pòdcast que tindrà com a mínim vuit episodis.  Font: Fundesplai.
‘Entitats al dia’ és un pòdcast que tindrà com a mínim vuit episodis. Font: Canva.

Neix ‘Entitats al dia’, un pòdcast per millorar la gestió de les entitats del tercer sector

Autor/a: 
Eugenia Ifer
Suport Tercer Sector

Resum: 

‘Entitats al dia’ és un projecte que tractarà temes com l’econòmic, el jurídic i el laboral que en moltes ocasions porta a les entitats a confusió.

L’àrea de Fundesplai, Suport Tercer Sector, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya ha estrenat el projecte ‘Entitats al dia’. Una iniciativa en format pòdcast que pretén proporcionar eines i recursos per millorar la gestió de les entitats del tercer sector.

Inicialment, tindrà un total de set episodis on es tractaran temes com la contractació a les entitats, la gestió del voluntariat, la justificació econòmica dels projectes o els requeriments d’Hisenda, entre d’altres. A més, Àfrica Miró, responsable de continguts del projecte, afirma: “No descartem fer més episodis, de fet, estem preparant un capítol especial per al 25N sobre la lluita contra les violències masclistes”.

Foment de l’ús del català

La iniciativa té com a altre objectiu principal fomentar l’ús del català, tant en les comunicacions de les entitats en l’àmbit intern com amb les persones usuàries dels seus serveis o activitats. Eduardo Izquierdo, responsable del projecte, sentencia: “És important proporcionar el vocabulari específic en la llengua catalana en temes tan complexos com l’econòmic, el jurídic i el laboral perquè les entitats puguin parlar amb propietat i en català”.

On es pot trobar el pòdcast?

La iniciativa ‘Entitats al dia’ ha fet el tret de sortida amb un capítol dedicat a la conciliació laboral i personal a les entitats. On Sara Jiménez i Aroa Abellán, dues expertes d’igualtat de gènere, aprofundeixen sobre la qüestió i com afecta les entitats i les persones.

Així mateix, cada dimarts i dijous es publicarà un nou episodi en les plataformes Ivoox, Spotify i properament també es podran trobar els episodis a YouTube.

Afegeix un comentari nou