Nova edició del curs de blocs i eines 2.0 per a entitats

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Nova edició del curs de blocs i eines 2.0 per a entitats

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Aquesta tardor xarxanet.org torna a oferir a les entitats sense ànim de lucre la possibilitat de crear una plana web 2.0 adaptada a les seves necessitats. El nou curs, que comença el 1 d'octubre, compta amb una important novetat!

Aquesta formació està inclosa dins el Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya (PFVC). El pla de formació vol millorar la preparació de les entitats catalanes que treballen amb voluntariat en les diferents branques d'acció.

El curs de blocs i eines 2.0 ajuda a les entitats a crear una web dinàmica compatible amb diverses eines que trobem en la web 2.0, potenciant-la com a eina d'informació i canal de comunicació de la entitats. El curs s'adreça a responsables de comunicació, voluntaris i socis que vulguin situar a la seva entitat en la esfera 2.0.

Per realitzar el curs, cal realitzar la preinscripció omplint aquest formulari en línia abans del 28 de setembre. Les persones que siguin admeses al curs hauran de realitzar el pagament de 15 euros per costos de matrícula. Un cop hagin superat les activitats plantejades al llarg del procés, les persones participants podran obtenir el diploma del PFVC, expedit pel Servei de promoció d'associacionisme i voluntariat.

El curs de Blocs i eines 2.0 per a entitats és un curs en línia que es realitza a través d'un entorn virtual d'aprenentatge (EVA) entre el 1 d'octubre i el 9 de novembre. Durant aquestes 6 setmanes, en què el participant haurà de dedicar-hi entre 3 i 4 hores setmanals, es treballaran els temes:

  • Blocs i entitats: què comunicar i com comunicar-ho.
  • L'estructura del nostre bloc: organitzem la informació en la nostra plana web.
  • Com puc fer... les eines bàsiques que ens ofereix un bloc.
  • Afegim noves funcions: les eines 2.0 al nostre bloc.

La novetat important que hi ha aquest any és una trobada presencial per als alumnes que tinguin dubtes del curs: tant del contingut com de l'entorn virtual d'aprenentatge. La trobada serà a finals de curs i la data s'establirà més endavant.

Un cop acabat el curs, les persones participants hauran assolit els coneixements necessaris per continuar desenvolupant el bloc per a la seva entitat, i disposaran d'un espai web allotjat dintre de la plataforma de blocs de xarxanet.org. No et perdis els blocs elaborat en les anteriors edicions del curs!

Etiquetes: 

Comentaris

hola, volia preguntar si cal tenir coneixements previs en web 2.0 o blocs, x poder realitzar el curs, gràcies

Afegeix un comentari nou