Noves funcions d’Instagram contra el ciberassetjament

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Imatge promocional de com promocionar publicacions a Instagram.  Font: Instagram
Instagram té molts problemes amb les persones que practiquen ciberassetjament.
Instagram s'ha convertit en una xarxa social molt efectiva. Santeri Viinamäki. Llicència d'ús CC BY-SA 4.0 Font: Santeri Viinamäki. Llicència d'ús CC BY-SA 4.0
Aquesta solució és innovadora ja que enganya a la persona ciberassetjadora.

Noves funcions d’Instagram contra el ciberassetjament

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Instagram ha desenvolupat una nova manera de lluitar contra el ciberassetjament. Aquesta nova forma permet bloquejar, reportar i ignorar els comentaris.

Instagram ha desenvolupat un recurs per evitar el ciberassetjament de les persones usuàries. Segons ha informat el portal Parentology, aquesta nova funció permetrà que les persones que pateixen un ciberassetjament, deixin de rebre interaccions de la persona acusadora.

Aquest nou recurs funciona de la següent manera:

  • Quan la persona rep un comentari ofensiu, ha de lliscar el comentari cap a l’esquerra.
  • Sortirà l’opció de denunciar comentari o restringir la persona ciberassetjadora. S’ha de seleccionar l’opció de restringir.
  • Instagram us demanarà confirmació per restringir aquella persona.

Un cop hàgeu seguit aquestes opcions, la persona que faci assetjament podrà fer comentaris a les publicacions, però la persona usuària, d’entrada, no els veurà. Veurà el comentari com a restringit i hauria de clicar una opció per llegir-lo. La persona que faci el comentari, creurà que la víctima llegirà els comentaris i no rebrà cap avís indicant que els seus comentaris són restringits.

Aquesta forma de lluitar contra l’assetjament sorgeix després de comprovar que les opcions de bloquejar i reportar, encara causaven més comentaris d’assetjaments o problemes personals. Mitjançant aquesta forma d’ignorar els comentaris i no veure’ls, reduiran els comentaris d’assetjament.

Afegeix un comentari nou