Novetats a Instamaps!

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Colectic
Instamaps permet crear mapes personalitzats i afegir-hi dades. Font: Instamaps
Instamaps permet crear mapes personalitzats i afegir-hi dades.
Storymap és una eina per crear mapes amb dades multimèdia Font: Storymap
Storymap és una eina per crear mapes amb dades multimèdia

Novetats a Instamaps!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Colectic
Colectic - Informàtic

Resum: 

En els últims mesos Instamaps ha anat presentant moltes novetats del seu conjunt d’eines. Totes aquestes eines són gratuïtes i accessibles des d’Internet.

Instamaps és una genial eina que et permet crear mapes digitals personalitzats. L’eina et presenta diverses vistes de mapes, els quals les podeu personalitzar i afegir capes amb informació. Instamaps és un projecte de Geostarters, el Grup de Desenvolupament, Innovació i Prototipatge de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

En els últims mesos, Instamaps ha presentat diverses novetats que us resumim a continuació.

  • Perfils altimetria excursions: Instamaps permet generar rutes i senyalització de camins. Amb la ruta ja senyalitzada, podreu saber la distància i des de fa poc, l’altimetria total.
  • Personalització amb la vostra imatge corporativa i logo: Instamaps permet personalitzar el vostre perfil públic amb la vostra imatge o logotip de la vostra entitat.
  • Storymap: és una eina externa de la casa de Geostarters, que et permet crear mapes interactius amb text i contingut multimèdia. Mitjançant Storymap podreu afegir molta més informació als vostres mapes.
  • Nous camps: Instamaps permet afegir molts més camps d’informació com nom, text, latitutd, longitud i camps més tècnics.

Instamaps és totalment lliure d’utilitzar. Només necessitareu un navegador d’Internet i connexió a Internet. Tots els mapes poden ser compartits i inserits en altres eines digitals.

Per a més informació: Instamaps

Afegeix un comentari nou