Participeu en el pla estratègic d’Amical Wikimedia

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Logotip de la Viquipèdia Font: Associació Amical Wikimedia
Un dels projectes d'Amical Wikimedia és la Viquipèdia.
Amical Wikimedia és l'entitat que treballa per la llengua i la cultura catalana en els diferents projectes Wikimedia Font: Amical Wikimedia
Amical Wikimedia és l'entitat que treballa per la llengua i la cultura catalana en els diferents projectes Wikimedia.

Participeu en el pla estratègic d’Amical Wikimedia

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Amical Wikimedia està traçant el full de ruta pels anys vinents. Mitjançant aquest full de ruta es vol millorar o destacar diferents aspectes dels projectes Wikimedia en llengua catalana.

El dilluns 11 de febrer, Amical Wikimedia va publicar a Internet una crida a la participació en el nou pla estratègic de l'entitat. Aquest pla estratègic servirà per traçar unes línies de treball per als 5 anys que vénen. Aquest pla estratègic estarà obert de l’11 de febrer fins al 15 de març. Pot participar qualsevol persona que disposi d’un compte d’usuari o d'usuaria de la Viquipèdia o projectes relacionats. Per a recollir les propostes, Amical Wikimedia ha publicat una pàgina web estructurada en els següents 5 eixos:

  • Comunitat: aspectes a tenir en compte o millorar sobre la comunitat que s’ha generat i com es pot augmentar la participació.
  • Comunicació: aspectes a considerar o millorar sobre la comunicació externa i interna de l’entitat, i dels projectes relacionats.
  • Contingut: aspectes a considerar o millorar sobre el contingut dels diversos projectes relacionats amb Wikimedia.
  • Usabilitat: aspectes a considerar o millorar sobre la usabilitat dels diferents projectes relacionats amb Wikimedia.
  • Lectures: aspectes a considerar o millorar sobre com arribar a més usuaris i usuàries.

Dins de cada eix hi ha preguntes on els usuaris i usuàries de la Viquipèdia poden respondre. A la dreta, trobareu tot un seguit de declaracions, categoritzades pels tres colors d’un semàfor. Qualsevol usuari o usuària de la Viquipèdia pot editar aquestes pàgines.

Amical Wikimedia és una entitat que treballa per la promoció de la llengua i la cultura catalana en els projectes Wikimedia. Aquest any han estrenat nova junta directiva i una de les primeres tasques ha estat començar a preparar el full de ruta pels pròxims 5 anys.

Afegeix un comentari nou