Pinterest incorpora mapes als seus taulers

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Pinterest incorpora mapes als seus taulers

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

Amb aquesta actualització, la xarxa social més visual incorpora noves possibilitats per a les entitats. Només cal fer anar una mica la imaginació per treure-li rèdit.

Pinterest, aquella xarxa social on l'aspecte visual predomina per sobre el textual. Tot i què sembla ser una xarxa social no gaire útil per les entitats, cal mirar-la des d'un altre prisma per treure-li el suc profitós pel tercer sector. Ja fa temps que varem escriure un recurs perquè aprofitéssiu aquesta eina tan interessant, però avui ens arriben notícies més rellevants.

Pinterest acaba de treure l'opció d'afegir un mapa als seus taulers. Amb aquesta opció, la xarxa social pot referenciar geogràficament els “pins” que aneu penjant o els què aneu “repinejant”. Per fer-ho és ben senzill. Només s'ha de crear un tauler amb l'opció d'incorporar un mapa. Després, podeu cercant els pins mitjançant una referència geogràfica i els podeu anar inserint.

El mapa està creat mitjançant la xarxa social Foursquare. Per això és possible que trobeu moltes referències a nivell comercial. Però vosaltres també podeu aprofitar-la a nivell del tercer sector.

Aquí van algunes idees:

  • Crear un mapa amb pins de les vostres delegacions.
  • Pins georeferenciats de situacions que es podrien denunciar.
  • Pins georeferenciats d'accions realitzades en el territori.
  • Mapa de pins sobre les vostres botigues.

Podeu proposar-nos més propostes comentant aquesta notícia! Feu anar la vostra imaginació!

Font d'informació: Pinterest

Afegeix un comentari nou