Plataforma de videointerpretació en llenguatge de signes

 Font:
Font:

Plataforma de videointerpretació en llenguatge de signes

Resum: 

L’aplicació permetrà la comunicació a distancia i en temps real entre usuaris sords i oients.

La Fundació de la Confederación Nacional de Sordos Españoles (CNSE) ha posat en marxa SVIsual, una plataforma de videointerpretació en llenguatge de signes espanyol (LSE) per a persones amb discapacitat auditiva.


L’objectiu del projecte és que qualsevol persona sorda pugui comunicar-se de la forma més autònoma possible amb altres persones sordes o oients mitjançant videoconferència assistida per un intèrpret de LSE. Els usuaris amb discapacitats auditives podran sol·licitar el servei de videointerpretació adreçant-se a SVIsual des de qualsevol d’aquests dispositius:


· Ordinador fix o portàtil amb webcam
· Videocàmera via TV
· Telèfon de vídeo
· Mòbil amb tecnologia 3G

Des de SVIsual, s’establirà la comunicació amb la persona oient que l’usuari indiqui i començarà el procés d’interpretació per videoconferència. La plataforma també permetrà que sigui la persona oient qui estableixi la comunicació amb la persona sorda trucant al servei de videointerpretació i indicant a l’intèrpret el nom d’usuari i la IP del seu destinatari.

SVIsual ha comptat amb el suport del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, el Ministeri d’Educació, Polítiques Socials i Esport i Telefonica, i estarà disponible de forma gratuïta a partir del 21 de setembre.

Més informació:
SVIsual
CNSE

Afegeix un comentari nou