Presentat el projecte m4Social Inclusive Mobile

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Presentat el projecte m4Social Inclusive Mobile

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

El projecte vol desenvolupar el valor social del mòbil i el gran potencial per donar respostes a les necessitats socials. L'accés a l'habitatge, la inserció laboral i el fracàs escolar, temes a tractar durant el 2016.

El passat dimecres 2 de març es va presentar a l'Ajuntament de Barcelona el projecte m4Social. Aquest projecte és impulsat per la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social i rep el suport de l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació Mobile World Capital Barcelona i l'Obra Social «La Caixa». L'objectiu del m4Social és desenvolupar el valor social del mòbil i el seu gran potencial per donar resposta a les necessitats socials i transformar digitalment les entitats socials i els serveis d'atenció a les persones.

m4Social serà un pont de connexió entre les 3000 entitats socials que forment part de la Taula del Tercer Sector, desenvolupadors d'aplicacions mòbils i fonts de finançament. Totes les aplicacions seran sense ànim de lucre i sense buscar cap rendibilitat econòmica. Durant el 2016, el projecte prioritzarà solucions en els següents àmbits: accés a l'habitatge, inserció laboral i fracàs escolar. L'únic indicatiu que serà valorat, serà l'impacte social de la solució tecnològica.

La primera fase de m4Social té un pressupost de 522.950,00€ aportats per l'Ajuntament de Barcelona, l'Obra Social «La Caixa» i la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social. La Fundació Mobile World Capital, aportarà tot el suport material. El projecte també preveu generar ingressos econòmics per tal de ser sostenible en el futur.

Per a saber-ne més: Ajuntament de Barcelona i La Vanguardia

Afegeix un comentari nou