Què és el Creator Studio de Facebook?

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
L'objectiu de Facebook Creator Studio és facilitar la vida a les persones que administren pàgines de Facebook.  Font: Imatge de 1Day Review. Llicència d'ús CC BY 2.0
L'objectiu de Creator Studio és facilitar la gestió de les pàgines de Facebook. Imatge de 1Day Review. Llicència d'ús CC BY 2.0
Amb Creator Studio podreu utilitzar una biblioteca per afegir so als vostres vídeos.  Font: Imatge de Ulisse Albiati. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0
Amb Creator Studio podreu utilitzar tota una biblioteca per afegir so als vostres vídeos. Imatge de Ulisse Albiati. Llicència d'ús CC BY-SA 2.0

Què és el Creator Studio de Facebook?

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Mitjançant aquesta funció podreu crear, editar i gestionar totes les publicacions que feu a Facebook. Si teniu el compte vinculat a Instagram, també podreu gestionar les publicacions d’aquesta xarxa social.

Creator Studio és una aplicació disponible dins de Facebook que ofereix a les persones usuàries totes les eines que es necessiten per publicar, administrar i mesurar el contingut orgànic, el que no és de pagament, i gestionar la publicitat de Facebook i Instagram. També podreu gestionar tota la missatgeria que rebreu a través de Facebook i Instagram.

Creator Studio es va publicar el setembre del 2018, amb la finalitat de tenir una eina que facilités la vida a les persones que gestionen pàgines de Facebook. Basant-se en el Creator Studio de Youtube, l’eina en si, té diverses opcions com aquestes:

  • Biblioteca de continguts: en aquest apartat trobareu informació general sobre les publicacions de text, amb foto, amb vídeo i amb enllaç que has compartit prèviament.
  • Estadístiques de rendiment: mitjançant aquesta opció podreu avaluar la vostra estratègia de continguts i obtenir dades sobre l’audiència.
  • Safata d’entrada de missatges: aquí també podreu trobar tots els missatges que heu interactuat amb totes les persones que segueixen la vostra pàgina de Facebook.
  • Accedir a la biblioteca de so: creator studio posa a disposició de les persones usuàries, l’accés a una biblioteca de so legal, per a ser utilitzats en vídeo.
  • Editor de contingut: mitjançant aquesta opció, podreu publicar, editar, programar i esborrar continguts de la vostra pàgina de Facebook.

Per accedir al Creator Studio de Facebook, únicament heu de ser administradors o administradores d’una pàgina de Facebook. Si teniu un compte d’Instagram vinculat a una pàgina de Facebook també podreu utilitzar Creator Studio per crear les vostres publicacions a Instagram.

Afegeix un comentari nou