Sincronitza les carpetes de Google Drive i OneDrive al teu ordinador

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Insync 3 permet connectar Google Drive i One Drive a la carpeta del vostre ordinador. Imatge de Insync 3.  Font: Imatge de Insync 3.
Insync 3 permet connectar Google Drive i One Drive a la carpeta del vostre ordinador. Imatge de Insync 3.
Mitjançant Insight podreu treballar millor al núvol tecnològic. Imatge de Edward Stojakovic. Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Imatge de Edward Stojakovic. Llicència d'ús CC BY 2.0
Mitjançant Insight podreu treballar millor al núvol tecnològic. Imatge de Edward Stojakovic. Llicència d'ús CC BY 2.0

Sincronitza les carpetes de Google Drive i OneDrive al teu ordinador

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Insync permet sincronitzar la documentació i carpetes que guardeu a Google Drive i One Drive al vostre ordinador. Així podreu guanyar en espai al vostre núvol tecnològic.

Imagineu-vos la situació. Necessiteu un arxiu que teniu a la carpeta de Google Drive però no recordeu la vostra contrasenya i, com sempre passen en aquestes situacions, teniu pressa. En aquells moments pensareu com poder tenir el Google Drive, com si fos una carpeta del vostre ordinador.

I és aquí on apareix Insync. Insync 3 és una aplicació que està disponible per Windows, GNU/Linux i OS/X, que us podeu descarregar aquí i que permet sincronitzar les vostres carpetes de Google Drive i OneDrive als vostres ordinadors. D’aquesta manera tindreu tots els documents i carpetes disponibles, per poder treballar directament, sense haver de passar pel navegador d’Internet.

Insync 3 és molt fàcil d’instal·lar i d’utilitzar. Un cop instal·lada l’aplicació, us demanarà quins serveis voleu connectar. En cas de seleccionar Google Drive o OneDrive, us demanarà que entreu el vostre correu electrònic i la clau de pas, i que permeteu que l’aplicació pugui accedir i gestionar les carpetes corresponents.

Insync 3 també us permet treballar i disposar de més capacitat per treballar en el núvol tecnològic. Per exemple, en un servei podeu guardar-hi totes les fotografies i en un altre servei, podeu guardar-hi tota la documentació.

Afegeix un comentari nou