Twitter eliminarà els comptes inactius

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Logotip de Twitter Font: Twitter
Twitter vol lluitar contra els comptes brossa. Logotip de Twitter.
Twitter estudiarà com preservar els comptes de les persones que han traspassat. Imatge de World's Direction. Llicència d'ús CC0 1.0 Font: Imatge de World's Direction. Llicència d'ús CC0 1.0
Twitter vol estudiar com preservar els comptes de les persones traspassades. Imatge de World's Direction. Llicència d'ús CC0 1.0

Twitter eliminarà els comptes inactius

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Twitter ha decidit eliminar els comptes que faci més de 6 mesos que no entren a la xarxa social. La mateixa companyia estudiarà com preservar els comptes de les persones traspassades.

Segons va publicar el portal WERSM el passat 27 de novembre, Twitter començarà a eliminar els comptes que fa més de 6 mesos que no hagin iniciat cap sessió a la seva xarxa social. L’objectiu d’aquesta decisió és alliberar noms de persones usuàries.

Això és positiu ja que significa que s'esborraran els comptes robots que enviaven missatges brossa, ja que un cop feta la feina, quedaven allà oblidats, ocupant espai i nombre de seguidors. Mitjançant aquesta mesura, Twitter engegarà accions contra l’enviament de correu brossa i les ‘fake news’.

Twitter ja ha començat a enviar correus avisant d’aquesta mesura. En el mateix correu avisa que a partir de l’11 de desembre esborrarà els comptes que no hagin entrat, almenys 1 cop, en els últims 6 mesos.

Però el problema amb què s’ha trobat Twitter, és com gestionarà els comptes de persones usuàries que han mort. Molta gent s’ha queixat a la companyia que gestiona la xarxa social dels 280 caràcters. Segons actualització del mateix portal WERSM, Twitter estudiarà com identificar aquests comptes perquè no s’esborrin.

Afegeix un comentari nou