A Twitter, millor amb fotos

Autor/a: 
Xavi Aranda
 Font:
Font:
 Font:
Font:

A Twitter, millor amb fotos

Autor/a: 
Xavi Aranda

Resum: 

Les aplicacions oficials i la web de Twitter expandeixen automàticament les imatges que publiqueu. Aquest fet enforteix la relació amb els vostres seguidors i els futurs seguidors.

Un estudi realitzat pel portal Socialbakers, publicat el passat dissabte 22 de novembre, demostra que els tuits que van acompanyats d'alguna fotografia o imatge, provoquen una millor interacció amb els seguidors, i futurs seguidors, del vostre compte. L'estudi realitzat entre el 1 de novembre i el 9 de novembre, va analitzar 1 milió de tuits i certifica algunes dades que ja s'oloraven de lluny. Únicament el 10% dels tuits analitzats contenien alguna imatge o fotografia.

El 10% dels tuits analitzats contenen fotografies

D'aquest milió de tuits, es va analitzar els tuits que havien produït alguna interacció amb els usuaris (retuit, preferit o resposta). Un 47% d'aquests tuits que van produir alguna interacció, contenien, almenys, alguna imatge o fotografia.

Però els tuits amb fotografies provoquen més interacció

Tal i com es demostra en aquest estudi, els tuits amb imatges provoquen una major interacció amb els usuaris i això comporta un enfortiment amb la relació seguidor-usuari. Si és així, com es que els usuaris de Twitter publiquen poques imatges?

El mateix estudi indica que aquesta causa es deguda a la pròpia naturalitat de Twitter. Twitter, nascuda com una xarxa de microblogs, funciona molt bé per comunicar instantàniament. Fins i tot, aquesta rapidesa s'ha arribat a comparar amb la radio. Si es retransmet algun esdeveniment des de Twitter o es manté una conversa amb algú, s'entén perfectament que no hi hagi temps per incloure una imatge. La limitació dels 140 caràcters també és un factor que no ajuda a utilitzar més imatges dins els tuits.

Tot i així les piulades que realitzen les entitats anunciant els seus actes o demanant ajuda, poden incorporar perfectament una imatge. Segur que aquestes piulades generaran més interacció amb els usuaris que un tuit amb un simple, i trist, text.

Per a saber-ne més: SocialBakers

Afegeix un comentari nou