Vine reneix sota el nom de Byte

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda
Vine va deixar d'existir i ha deixat pas a Byte. Imatge de Esther Vargas. Llicència d'ús CC BY SA 2.0 Font: Esther Vargas. Llicència d'ús CC BY SA 2.0
Vine va deixar d'existir i ha deixat pas a Byte. Imatge de Esther Vargas. Llicència d'ús CC BY SA 2.0
Byte pot revolucionar el món de les xarxes socials. Imatge de Pixel Fantasy. Llicència d'ús CC BY NC ND 2.0 Font: Pixel Fantasy. Llicència d'ús CC BY NC ND 2.0
Byte pot revolucionar el món de les xarxes socials. Imatge de Pixel Fantasy. Llicència d'ús CC BY NC ND 2.0

Vine reneix sota el nom de Byte

Autor/a: 
Xavi Aranda
Colectic - Informàtic

Resum: 

Byte és la continuació de Vine, la xarxa social de vídeos. Aquesta nova versió incorpora moltes més novetats i prioritzarà la creativitat.

L’aplicació Vine va ser publicada el 2013 i va revolucionar les xarxes socials, ja que va ser pionera en l’ús d’històries curtes en format vídeo. L’aplicació que va ser adquirida per Twitter, va deixar de ser actualitzada el 2016, ja que en aquella època ja havia sortit Snapchat i Instagram Stories. Això va provocar que l’aplicació desaparegués.

La setmana passada va aparèixer al Play Store i a l’App Store l’aplicació Byte. Byte, a part de totes les característiques que permetia Vine, permet el següent:

  • Publicar vídeos de 6 segons de durada.
  • Bloquejar o reportar persones usuàries que infringeixen les normes d’ús de Byte.
  • Noves estadístiques de visites i visualització de vídeos.

Una de les principals diferències de Byte és que vol prioritzar els continguts creatius. Per a fer-ho, hi haurà editors i editores que visualitzaran vídeos publicats a Byte i en seleccionaran alguns perquè es puguin veure en una línia de temps que tothom podrà visualitzar.

Afegeix un comentari nou