Vols aprendre com aprofitar el 100% del teu bloc?

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:

Vols aprendre com aprofitar el 100% del teu bloc?

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB

Resum: 

El curs avançat de blocs està adreçat a totes les entitats que disposin d'un bloc i tinguin ganes d'aprendre com millorar la seva presència en línia aprofitant totes les opcions que li ofereix la plataforma de blocs de Xarxanet.

El Pla de formació per el Voluntariat ofereix un nou curs adreçat a les persones que tinguin coneixements en el món dels blocs i vulgui aprofitar totes les possibilitats que li ofereix. Aquest nou curs també es realitza de manera virtual, i tindrà una durada aproximada de 12 hores. El preu és de 15 euros.

Al llarg de tres setmanes treballarem:

  • Com configurar el nostre bloc per integrar-lo en les xarxes socials (RSS, comentaris, compartir...)
  • Quines tècniques podem fer servir per millorar la posició de la nostra web?
  • Quines noves funcions trobem en la nostra web?

El curs comença el 12 de novembre i durant tres setmanes anirem treballant aquests temes a través d'un entorn virtual d'aprenentatge. Calculem que, per realitzar el curs correctament, caldrà dedicar-hi entre 3 i 4 hores setmanals.

Per participar en el curs, és necessari omplir el formulari d'inscripció que trobareu en línia. És recomenable que la persona que participi en el curs tingui un bloc dintre de blocs.xarxanet.org per poder aprofitar els continguts. En el cas de no tenir-ne, és recomana estar familiaritzat amb el gestor Wordpress o estar capacitat per familiriaritzar-se ràpidament.

Així doncs, no perdis aquesta oportunitat per formar-te!

Afegeix un comentari nou