Voluntariat per fomentar les vocacions tecnològiques de les noies

Colectic
Technovation busca persones que vulguin fer de jurat en la final catalana que tindrà lloc l'1 de juny de 2019. Font: Espiral
Technovation busca persones que vulguin fer de jurat en la final catalana que tindrà lloc l'1 de juny de 2019. Font: Espiral
Final catalana de Technovation 2017 Font: Espiral
Final catalana de Technovation 2017 Font: Espiral

Voluntariat per fomentar les vocacions tecnològiques de les noies

Colectic

Resum: 

El repte Technovation busca persones voluntàries que ajudin en l'organització i facin de jurat en la final catalana que tindrà lloc l'1 de juny de 2019.

Amb l'objectiu de despertar les vocacions tecnològiques de les noies, l'any 2010 va néixer Technovation, un concurs internacional que planteja a les nenes i joves d'entre 10 i 18 anys el repte de desenvolupar una aplicació mòbil per resoldre un problema del món.

En aquests moments, 20.000 nenes i noies de 116 països d'arreu del món estan participant en l'edició 2019 del repte. Han rebut formació i ara treballen en equips ultimant el seu projecte tecnològic que doni resposta a un repte social de la seva comunitat. L'objectiu és que desenvolupin una aplicació mòbil i elaborin un pla de negoci. Tot això, amb el suport d'una mentora, que les guia i les acompanya.

L'Associació Espiral Educació i Tecnologia és l'ambaixadora nacional del programa i organitza l'1 de juny la Barcelona Regional Pitch 2019, és a dir, la final que aplegarà les més de 400 participants del territori català. A partir de les valoracions d'un jurat virtual i un altre presencial, se seleccionaran els projectes que arribaran a la semifinal internacional. Aquests podran aconseguir passi a la final, on optaran a premis d'entre 2.500 i 15.000 dòlars.

Espiral fa una crida al voluntariat, per tal que la final catalana sigui un èxit. D'una banda, busquen persones disposades a fer de jurat, i, d'altra banda, persones que s'impliquin en l'organització i gestió de l'esdeveniment.

Qui s'ofereixin per fer de jutge o jutgessa haurà de poder assistir a la jornada i dedicar unes hores també prèviament. La seva tasca serà valorar la feina feta pels equips de noies, d'acord amb uns criteris que estableix l'organització. Hauran de ser experts/es en alguna d'aquestes àrees: programació, emprenedoria, comunicació o gestió de projectes i ideació de solucions. També caldrà ser capaç de llegir i redactar en anglès. S'hi poden inscriure a la crida de voluntariat emplenant aquest formulari.

Les persones que vulguin donar un cop de mà en la logística i organització de l'esdeveniment es poden inscriure a la crida de voluntariat.

Afegeix un comentari nou