5 extensions de Wordpress per aconseguir socis i sòcies

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Colectic
Cercar noves persones associades és un dels grans objectius de les entitats. Imatge de Fibonacci Blue. Llicència d'ús CC BY 2.0 Font: Fibonacci Blue. Llicència d'ús CC BY 2.0
Cercar noves persones associades és un dels grans objectius de les entitats. Imatge de Fibonacci Blue. Llicència d'ús CC BY 2.0
La captació de sòcies a nivell virtual és possible. Imatge de Greenpeace Polska. Llicència d'ús CC BY-ND 2.0 Font: Greenpeace Polska. Llicència d'ús CC BY-ND 2.0
La captació de sòcies a nivell virtual és possible. Imatge de Greenpeace Polska. Llicència d'ús CC BY-ND 2.0

5 extensions de Wordpress per aconseguir socis i sòcies

Colectic - Informàtic
Resum: 

Aconseguir una massa social més gran és possible gràcies a unes extensions de Wordpress. Mitjançant aquestes extensions també podreu gestionar l’enviament de butlletins electrònics.

Moltes pàgines web d’entitats, associacions i ONG ha estat desenvolupada amb el gestor de continguts Wordpress. Mitjançant aquest gestor de continguts, es pot crear i editar el contingut de la pàgina web, amb pocs clics i sense haver de retocar cap codi de programació.

Però una de les funcionalitats més destacades que té el sistema Wordpress, és la possibilitat d’afegir noves funcionalitats a la pàgina web, sense haver de retocar cap codi de programació. És el que es coneix com a extensions de Wordpress o ‘plugins’. Actualment hi ha moltes extensions, i n’hi ha que són gratuïtes i n’hi ha que són de pagament.

Algunes de les extensions més curioses són les conegudes per aconseguir més ‘leads’. Aquesta paraula, adaptada a la realitat de les entitats, seria com aconseguir més persones sòcies de l’entitat. Hi ha molt tipus d’extensions que realitzen aquesta funció.

A continuació us detallem algunes de les extensions de Wordpress que us podrien ajudar a aconseguir més persones associades.

Convert Pro

Convert Pro és una extensió de Wordpress que permet generar més persones associades, mitjançant diverses funcionalitats, com:

 • Elements flotants.
 • Avisos de navegació.
 • Missatges de benvinguda.
 • Elements flotants de pantalla completa.

La funcionalitat de Convert Pro és la senzillesa a l’hora de dissenyar tots aquests elements que us permetran aconseguir més socis i sòcies. Es pot dissenyar la interfície gràfica de l’element i també el formulari que recull les dades. També permet dissenyar les seqüències que accionarà l’aparició dels diferents elements.

Convert Pro té connexió amb més de 35 serveis d’enviament de butlletins electrònics i disposa d’eines estadístiques molt interessants.

Elementor Pro

Elementor Pro és un constructor visual de Wordpress. El constructor visual disposa d’unes eines per construir formularis que apareguin en la pantalla principal i en altres situacions. En concret, aquest formulari, té les següents opcions:

 • Elements flotants.
 • Elements navegables.
 • Missatges de benviguda.
 • Missatges en pantalla completa segons filtres.

Mitjançant Elementor Pro també podreu gestionar quan es pot activar el formulari que convidarà a les persones visitants a ser soci o sòcia de l’entitat. L’única funció que no disposa Elementor és l’opció de controlar les estadístiques.

Optin Spin

Optin Spin és un generador de formularis de subscripció per a futurs associats i associades, amb una característica molt interessant: permet aportar gamificació als diferents formularis. Les persones usuàries podran guanyar petits premis, segons els formularis que se subscriguin.

Els premis que es guanyin poden estar vinculats amb la botiga electrònica de la web. D’aquesta manera es potencia que puguin haver-hi més associats i associades. Optin Spin disposa d’una eina estadística molt interessant, que aporta moltes dades dels i les visitants.

MailOptin

MailOptin és una extensió de Wordpress que permet recollir les dades dels futurs associats i associades de l’entitat. També permet gestionar l’enviament de butlletins electrònics des de la mateixa web, utilitzant els correus electrònics que han deixat els visitants de la pàgina. En el cas que s’utilitzi una altra eina, es pot utilitzar Mailchimp.

Mitjançant MailOptin, podreu fer el següent:

 • Finestres flotants.
 • Avisos de navegació.
 • Formularis de subscripció.
 • Integració d’altres formularis de subscripció.

Mitjançant MailOptin podreu realitzar proves d’enviament abans d’enviar-ho a tothom.

Thrive Leads

Thrive Leads és una extensió que permet recollir les dades dels visitants de la vostra pàgina web. Mitjançant Thrive Leads, podreu fer el següent:

 • Finestres flotants al centre.
 • Avisos de navegació.
 • Missatges de benvinguda.
 • Formularis en línia.

Totes aquestes funcionalitats es poden activar segons les condicions i les accions que vosaltres voleu seqüenciar. Thrive Leads permet fer proves d’enviament abans d’enviar butlletins electrònics.