La transparència és un valor important per al tercer sector. És imprescindible per generar confiança i millorar la gestió, és una estratègia per fomentar la igualtat, i molt més. La transparència també és una obligació legal per a moltes entitats no lucratives, ja que la llei estableix quina informació hem de publicar sobre la gestió a les entitats. Presentem el "Balanç Social" i "Transpar-ent.info", dues eines tecnològiques per a entitats, que volen facilitar ser més transparents a partir de l'autoavaluació i la rendició de comptes.

El webinar s'emetrà en directe dijous 15 de juny, a les 11.00 hores. Anirà a càrrec de Ruben Suriñach Padilla, coordinador del projecte de balanç social de la Xarxa d'Economia Solidària, i Pedro Molina Rodríguez-Navas, professor del departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació de la UAB i director del projecte TransparEnt del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural.

Data i hora: 
15/06/2017 - 09:00
Ponent/s: 
Ruben Suriñach Padilla
Pedro Molina Rodríguez-Navas

Formulari d'inscripció

Si et subscrius al webinar rebràs un avís de recordatori hores abans del seu inici i la documentació generada en cas que n'hi hagi.