13 noves entitats, dins la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes

13 noves entitats, dins la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes

Resum: 

El moment més celebrat de la XV Assemblea, celebrada aquests dies de març, de la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes -FOCIR-, va ser la presentació i ratificació de 13 noves entitats amb reconeixement i importants responsabilitats a nivell internacional. Veiem quines són les entitats adherides i una breu crònica de l'Assemblea. I ja són 60!

Les entitats adherides són:

Associació de Biotecnòlegs de Catalunya, Amics del Centre d'Art i Natura de Farrera, Euroavia Terrassa, Fundació Desenvolupament Comunitari, Federació d'Organitzacions Catalanes de Gent Gran, Dones i Família, Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, Gremi de Recuperació de Catalunya, Federació Catalana de Cineclubs, l’Associació d’Empresaris del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès, la Federació Catalana de Pitch & Putt, Associació Catalana Pro Persones Sordcegues, Fundació CATmón i Voluntaris en Assessoria Empresarial. L’Assemblea de la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes -FOCIR- aprovà el pla d’acció del 2011 i va valorar positivament els projectes realitzats.

La FOCIR va celebrar aquest març la seva XV Assemblea a la seu del Centre Unesco de Catalunya. Més de quaranta-cinc assistents van omplir la sala i van valorar positivament els projectes desenvolupats durant el 2010. Com ja és habitual, l’Assemblea també va aprovar el programa 2011, el qual aposta per la continuïtat de les activitats més consolidades de la FOCIR així com per la promoció d’altres de més noves que han tingut fins el moment molt bona acollida.

L’any 2011 tornarà a ser un any important per a la FOCIR. Després de 3 anys de mandat de la junta electoral i arribat el final del Pla Estratègic aprovat per l’assemblea del març del 2008, caldrà elaborar un nou Pla Estratègic que comprengui els anys 2011-2014. En aquest sentit, la presidenta de la FOCIR, Mònica Sabata, va destacar que la Junta ja ha endegat un procés de treball per fixar el full de ruta de l’entitat pels propers anys. El Pla Estratègic es definirà amb un procés participatiu de treball amb les entitats i pretén incorporar grans projectes que seran el futur de la Federació.

Amb les noves entrades la FOCIR aplega ja 58 organitzacions membres i 2 entitats col·laboradores el que suposa un creixement del 31,03% respecte l’any passat. Cal tenir en compte que quan la FOCIR va reiniciar la seva activitat el 2007 només aplegava 27 organitzacions. Avui l’organització ha doblat aquesta xifra i "continua tenint bones expectatives de creixement", afirmen.

Afegeix un comentari nou