Al maig tindrem els dominis .ong i .ngo

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Al maig tindrem els dominis .ong i .ngo

Resum: 

Ja ha sortit la data de publicació dels dominis .ngo i .ong dissenyats pel Registre d'Interès Públic.

Ja se n’havia sentit a parlar durant l’any passat aquí a Xarxanet, el Registre d’Interès Públic ha estat treballant per introduir un nou domini .ngo/.ong. per a les organitzacions no governamentals, sense ànim de lucre i no criminals.

A diferència dels dominis .org, aquests només es poden adquirir només si es compleixen una sèrie de característiques, de manera que les organitzacions adquireixen més credibilitat i validesa a través d’aquest domini.

A més, el fet d’adquirir un domini .ngo o .ong permetrà formar part d’un directori online d’ONGs on cada organització tindrà un perfil que podrà personalitzar i, d’aquesta manera, no només serà més visible de cara a la resta del món sinó que podrà contactar amb més facilitat a altres organitzacions del seu sector arreu del món.

Finalment, sembla que els dominis sortiran a la llum aquest 2015. Les organitzacions que ho sol·licitin o hagin sol·licitat amb anterioritat tindran accés a adquirir un domini a partir del 21 d’abril mentre que la resta d’organitzacions podrà disposar-ne a partir del 6 de maig.

Des de Iwith.org, s’està ajudant a les organitzacions a fer la gestió d’obtenció del domini per adquirir-lo durant el període de preferència i així, començar a formar part d’una nova comunitat que doni força a la innovació i el canvi social.

Afegeix un comentari nou