Ampliant Horitzons: Pràctiques professionals a Europa!

Fundació Catalunya Voluntària
 Font: Fundació Catalunya Voluntària
El projecte va dirigit a joves d’entre 18 i 29 anys, residents a Catalunya, que no han finalitzat els estudis de formació professional.

Ampliant Horitzons: Pràctiques professionals a Europa!

Fundació Catalunya Voluntària

Resum: 

La FCV inicia un nou projecte que oferirà 25 posicions per realitzar pràctiques professionals a Regne Unit, Portugal i Itàlia al llarg de l'any 2019.

La Fundació Catalunya Voluntària participa en el programa TLN Mobilicat, del Servei d’Ocupació de Catalunya i Fons Social Europeu amb el projecte 'Ampliant Horitzons: Pràctiques Professionals a Europa' que oferirà 25 posicions per realitzar pràctiques professionals a Regne Unit, Portugal i Itàlia al llarg de l'any 2019.

Els i les participants dissenyaran i planificaran un itinerari professional personalitzat i podran desenvolupar tot un seguit de competències i habilitats personals i professionals que milloraran les seves opcions d’accés al mercat laboral.

Les dates previstes per realitzar les estades són les següents:

  • De l’1 de març fins al 6 de juny 2019 a Preston, Regne Unit.
  • Del 23 d’abril fins al 31 de juliol 2019 a Amarante, Portugal.
  • De l’11 de juny fins al 17 de setembre 2019 a Pesaro, Itàlia.

El projecte va dirigit a joves d’entre 18 i 29 anys, residents a Catalunya, que no han finalitzat els estudis de formació professional (grau mitjà o superior) o universitaris; o que si els han finalitzat, no han tingut una primera experiència laboral relacionada amb el que han estudiat (o ha estat inferior a 3 mesos).

Vols conèixer tots els detalls?

Es realitzarà una sessió informativa sobre el projecte dimarts 4 de desembre a les 17. 30 hores a la Casa del Mar (carrer Albareda 1-13 1a planta, de Barcelona). Cal confirmar assistència enviant un email a comunicacio@catalunyavoluntaria.cat o trucant al 934124493

Més informació a www.catalunyavoluntaria.cat/oportunitats

Afegeix un comentari nou