Arriba la 8ª Mostra de Cinema Indígena de Barcelona

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Arriba la 8ª Mostra de Cinema Indígena de Barcelona

Resum: 

Del 13 al 16 de novembre se celebra aquesta mostra que ens acosta a la realitat dels pobles indígenes.

Del 13 al 16 de novembre arriba la vuitena Mostra de Cinema Indígena de Barcelona, una finestra a la resistència dels pobles indígenes davant les agressions al territori i l'impacte de la globalització sobre la seva identitat cultural. Amb la projecció d’una desena de pel·lícules i la participació de representants indígenes, la Mostra ofereix als espectadors l'oportunitat de conèixer el processos d’organització indígena que, des de la seva cosmovisió, defensen el dret a la sobirania i l’autodeterminació dels pobles.

Com cada any, la Mostra comptarà amb la participació de convidats vinguts de diferents territoris indígenes que representaran al poble quítxua (Equador) i als pobles maies (Guatemala).
Aquesta nova edició de la Mostra de Cinema Indígena de Barcelona forma part d'una acció més àmplia de difusió dels drets dels pobles indígenes impulsada per alterNativa. La Mostra es realitza amb la col·laboració de les entitas "Coordinadora Latinoamericana de Cine y Comunicación de los Pueblos Indígenas", i aquest any també amb "Coordinació pels Drets dels Pobles Indígenes" i Entrepobles.
Podeu consultar l'agenda completa de la Mostra, aquí

Afegeix un comentari nou