'Bolívia des dels fonaments', la sèrie de l'ONG Nous Camins arriba a Internet

iWith.org
Autor/a: 
Rubén Escobar
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

'Bolívia des dels fonaments', la sèrie de l'ONG Nous Camins arriba a Internet

Autor/a: 
Rubén Escobar
iWith.org

Resum: 

L'associació, dedicada a la cooperació al desenvolupament a Amèrica Llatina i Àfrica, elabora una minisèrie de sis capítols on explica diverses realitats del país llatinoamericà.

'Bolívia des dels fonaments' és el nom de la minisèrie documental que ha llençat a Internet l'associació Nous Camins. Concretament, aquesta minisèrie documental explica la tasca que fa l'ONG Nous Camins al país sud-americà en les àrees de l'educació, la reinserció familiar, l'empoderament de la dona, la reforestació o el desenvolupament ramader a les zones de Cochabamba i Vacas. El projecte audiovisual de l'associació va donar el tret de sortida el passat 20 de novembre amb la publicació del primer capítol i continuarà fins el 25 de desembre amb un nou capítol cada setmana, fins arribar als 6 que conformen la sèrie.

Nous Camins es va fundar l'any 1981 i des de llavors treballen en el camp del desenvolupament en diversos països d'Àfrica i Amèrica Llatina. L'objectiu de l'organització és treballar en comunitats amb mancances socials i econòmiques i promoure el desenvolupament integral de les persones per a que siguin elles les protagonistes del seu futur.

L'estrena de la sèrie va coincidir amb el Dia de l'Infant. El darrer capítol s'ha publicat avui coincidint amb el Dia Mundial dels Drets Humans, i tots excepte el sisè ja es poden veure a la pàgina web. En aquesta sèrie la productora és CreaRSA, una associació sense afany de lucre dedicada a la responsabilitat social audiovisual que ha gravat els capítols a Bolívia. Els capítols tenen una durada al voltant dels 5 minuts.

De moment, a part del tràiler, els capítols publicats són:

1. La Casa San José: presentació de què és i en què consisteix.

2. Els nens dels carrers: treball de carrer per identificar infants en situació de risc.

3. Els nens a la Casa San José: sobre el treball psicològic, social i educatiu que es fa a la casa.

4. Reforestació, cria de flames i empoderament de la dona: projecte al municipi de Vacas.

5. Formació i empoderament de la dona: educació en el centre multifuncional del municipi de Vacas.

6. Diego, cas d'exit de reinserció familiar: En Diego visita la casa de San José.

'Bolívia des dels fonaments' està integrat per un ampli equip tècnic, amb una direcció tutelada per Osvaldo Riccardi. Per col·laborar amb el projecte, Nous Camins ofereix la possibilitat de fer una donació per Nadal per ajudar els infants a que puguin tornar a casa seva. Es pot accedir a la pàgina web per fer una donació al següent enllaç.

Comentaris

Moltes gràcies per la difussió de la web-sèrie Bolívia des dels fonaments.

Una abraçada i bones festes!

De res Álvaro, un plaer poder col·laborar amb vosaltres! Bones festes igualment.

Afegeix un comentari nou