Consum responsable de joguines

 Font:
Font:

Consum responsable de joguines

Resum: 

Entitats membres de la Federació d'ONG pels Drets Humans, la Pau i el Desenvolupament han preparat una breu guia sobre les joguines, potents eines educatives que ajuden a estimular els infants.

A través de les joguines els infants aprenen i creixen, però no sempre son necessàries ni tampoc sempre cal comprar-les. Amb aquesta breu guia ens volen informar sobre alguns recursos al voltant del món de la joguina. Entitats de la Federació d'ONG pels Drets Humans, la Pau i el Desenvolupament han preparat la guia.

“Les joguines no sempre cal comprar-les! Moltes les podeu fer vosaltres a casa i amb materials reutilitzables! Si cuidem bé les joguines altres nens i nenes les podran tornar a usar. Un cop ja no les necessiteu les podeu donar a amics o participar d'un mercat d'intercanvi... Quins valors hi ha darrera una joguina? Evitar la joguina sexista i la bèl·lica és una forma de contribuir a l'educació dels infants. Tingueu en compte que la publicitat sovint és enganyosa i, que a molts anuncis les joguines es presenten amb unes característiques que no tenen”.

Aquestes són algunes de les pistes que inclou la guia, que es pot consultar en aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou