El CJB fa una crida a participar al seu 'Projecte Bòsnia i Herzegovina'

Colectic
El projecte vol sensibilitzar sobre el conflicte etnico-polític en aquesta part dels Balcans. Font: CJB
El projecte vol sensibilitzar sobre el conflicte etnico-polític en aquesta part dels Balcans. Font: CJB

El CJB fa una crida a participar al seu 'Projecte Bòsnia i Herzegovina'

Colectic

Resum: 

El Consell de la Joventut de Barcelona busca 8 joves d’entre 18 i 30 anys per a una iniciativa de cooperació internacional que vol recuperar la memòria històrica del conflicte en aquesta part dels Balcans i fer arribar la seva situació a Barcelona.

El 'Projecte Bòsnia i Herzegovina' el van iniciar l’any 2016 un grup de joves i entitats per tal d'enfortir el moviment juvenil de cara a treballar a Barcelona la sensibilització sobre el conflicte etnico-polític que va tenir lloc en aquest estat de l'antiga Iugoslàvia als anys 90.

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) duu a terme aquest projecte de manera conjunta amb l'entitat Youth Initiative for Human Rights (YIHR) de Bòsnia i Herzegovina, que ha estat el seu 'partner' des d'un bon començament de la iniciativa.

Donaran continuïtat al projecte ampliant la participació en ell a través d’una nova visita a Sarajevo que servirà per intercanviar bones pràctiques amb els joves i les joves bòsnies.

La participació en el projecte consta de tres fases:

  • Formació prèvia al viatge el 4 de juliol de 17 a 21 hores al CJB.
  • Viatge de 7 dies a Bòsnia del 9 al 15 del setembre per conèixer el conflicte ètnic i les seves conseqüències visitant Sarajevo, Srebrenica i Mostar, amb totes les despeses cobertes.
  • Jornada d’avaluació i intercanvi d’experiències al mes de setembre.

Per poder participar en el procés de selecció cal respondre el formulari en línia abans del 15 de juny. Si tens algun dubte pots enviar un correu electònic a l'adreça internacional@cjb.cat.

Afegeix un comentari nou