Es busquen 25 joves de Catalunya per a un programa de mobilitat europeu

Fundació Pere Tarrés - Transversal
 Font: Associación Mundus
El programa consisteix en l’estada de quatre mesos en països europeus per dur a terme pràctiques professionals. Foto: Asociación Mundus
 Font: Associación Mundus
Les 25 places que s’ofereixen a Itàlia, França, Eslovènia i Portugal. Foto: Asociación Mundus
 Font: Associación Mundus
Poden participar al programa els i les joves d'edats entre 18 i 29 anys. Foto: Asociación Mundus

Es busquen 25 joves de Catalunya per a un programa de mobilitat europeu

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

Participar d’aquest projecte permetrà dur a terme pràctiques professionals en diversos països, aprendre idiomes i conèixer Europa.

Des de l’Associación Mundus s’ofereix a joves de les províncies de Barcelona, Girona i Tarragona la possibilitat de formar part del programa Practiq'EU 19-20, que consisteix en l’estada de quatre mesos en països europeus per dur a terme pràctiques professionals mitjançant la beca TNL Mobilicat. En total, l’entitat cerca 25 joves d’arreu de Catalunya d’entre 18 i 29 anys, als quals participar d’aquest projecte els permetrà, a més, aprendre idiomes, conèixer Europa i donar un impuls a la seva carrera.

El programa s’estructura en 3 fases. La primera tindrà lloc del 21 de novembre de 2019 al 15 de gener del 2020 i, entre altres, s’hi realitzarà un curs intensiu d’idiomes. La segona és l’estància en pràctiques, pròpiament dita, que es farà durant 16 setmanes en el període de gener a maig del proper any. Per acabar, les persones participants hauran de destinar un període de temps al tornar de l’estada i fins el juny del 2020 per fer un seguiment i formacions d’inserció laboral.

Les 25 places que s’ofereixen es distribueixen de forma igualitària en destins com Forlí i Palerm (Itàlia), Pau (França), Maribor (Eslovènia) i Lisboa (Portugal). La fase de preparació tindrà lloc a Santa Coloma de Gramenet, Girona o Tarragona, dependent de l’aprovació de la beca. Totes les persones joves interessades en formar part del programa poden demanar informació a través del correu practiqeu@asociacionmundus.com o bé per telèfon al 931 75 19 65.

Aprenentatge intercultural

Asociación Mundus té l'objectiu gestionar projectes de formació i mobilitat internacional, des de pràctiques voluntariats a intercanvis i cursos, per a joves i professionals, fomentant l'educació en els valors, l'aprenentatge intercultural i el voluntariat des de l'educació no formal. El projecte Practiq'EU està finançat pel Fons Social Europeu a través del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i té el suport de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, l'Ajuntament de Girona i l'Ajuntament de Tarragona.

Afegeix un comentari nou