Es busquen noies que vulguin millorar el món a través de la tecnologia

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Es busquen noies que vulguin millorar el món a través de la tecnologia

Associació per a Joves Teb

Resum: 

El programa d'emprenedoria femenina i tecnologia Technovation obre la inscripció per a la seva edició 2017. Hi poden participar grups de noies que vulguin crear aplicacions mòbils que solucionin problemes de la seva comunitat.

Pobresa, medi ambient, pau, equitat i impacte local són els temes al voltant dels quals hauran de girar els projectes que desenvolupin les participants de Technovation 2017. Aquesta iniciativa anima a noies d'entre 10 i 18 anys a identificar un problema en la seva comunitat i crear una solució d'aplicació mòbil per fer-hi front. Ho fan a través d'un programa formatiu i amb el suport de mentores, que les acompanyen al llarg de tot el procés. A més de crear l'app, també aprendran a comunicar les seves idees i traduir-les en un pla de negoci.

La inscripció per a l'edició 2017 de Technovation ja és oberta. Hi ha la possibilitat de participar-hi en grups de fins a 5 persones. El programa es desenvoluparà entre gener i abril de 2017. Seran 12 setmanes d'anar treballant en el projecte. En aquesta edició, existeix també la possibilitat d'avançar l'inici a finals de 2016. S'acabaran donant els mateixos continguts, però començant abans.

Si formes part d'una entitat que treballa amb joves, pots engrescar les noies que hi participen a sumar-se a aquesta experiència. Segur que hi aprendran moltíssim! També tens la possibilitat de fer-hi de mentora, tot aprenent amb els equips, ajudant-los a resoldre problemes i supervisant tot el procés.

Des de 2010, més de 10.000 nenes de 78 països han participat en aquest programa d'emprenedoria i tecnologia, tot aprenent i aplicant les habilitats necessàries per resoldre problemes del món real a través de les TIC.

Afegeix un comentari nou