"Fem films, fem pau", termini allargat fins al 10 de novembre

"Fem films, fem pau", termini allargat fins al 10 de novembre

Resum: 

Encara estàs a temps de participar al concurs de curtmetratges "Fem films, fem pau", ja que han allargat el període per fer-ho fins al 10 de novembre.

Es tracta d'un certamen adreçat exclusivament a dones per tal que mostrin la seva visió sobre la realitat que viuen les dones en conflictes armats i les seves pràctiques de cultura de pau.

Hi poden participar curtmetratges d'entre 30 segons i 3 minuts amb guió i direcció a càrrec de dones. Poden ser dones d'arreu del món i de totes les edats, en grup o individualment. Cada participant podrà presentar com a màxim 3 curtmetratges.

Les obres es lliuraran a través de la plataforma de vídeos Youtube, on s'hauran de publicar primer i després compartir l'adreça amb el concurs mitjançant el formulari d'inscripció.

Hi haurà un premi de 1.000 euros al vídeo més votat, i dos premis del jurat, un de 1000 euros al millor vídeo, i un per a participants menors de 20 anys dotat amb 400 euros. L'acte de lliurament de premis tindrà lloc el dia 23 de novembre a les 19.00 hores, en el marc del IX Fòrum contra les violències de gènere, a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona (Sant Pere Més Baix, 7. Barcelona).

La Plataforma unitària contra les violències de gènere, l'associació Hèlia, Pau Sempre i Col·lectiu Maloka organitzen aquest concurs, a través del qual pretenen animar a dones de tot el món a crear petits vídeos mostrant la seva mirada sobre les conseqüències de les violències que pateixen les dones als conflictes armats i sobre el paper de les dones en la construcció de pau.

Afegeix un comentari nou