FOCIR celebra la seva Assemblea anual on ratifica l’entrada de 12 noves organitzacions

FOCIR celebra la seva Assemblea anual on ratifica l’entrada de 12 noves organitzacions

Resum: 

L’Assemblea de la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR) aprova el pla d’acció d’enguany i valora positivament la tasca que l’entitat ha desenvolupat al llarg del 2009.

La FOCIR va celebrar aquest març la seva XIV Assemblea a la seu de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal. Trenta-sis entitats van assistir a la trobada on van valorar la feina feta l'any passat i van aprovar el programa que la Junta de la FOCIR ha ideat pel 2010. Un programa ambiciós que posa l’èmfasi en el manteniment i reforçament de la xarxa interna, en la projecció pública i en la recerca de noves vies i nous serveis pels seus associats. El pla articulat entorn quatre objectius pretén consolidar la FOCIR com la veu de la societat civil catalana a l’exterior mitjançant el desenvolupament de sessions formatives, publicacions periòdiques, visites d’estudis i espais d’intercanvi entre els actors que treballen per a la projecció internacional catalana.

Un dels moments àlgids de l’Assemblea va ser la presentació i ratificació de 12 noves entitats amb reconeixement internacional: L’Associació Catalana de Comunicació Científica, l’Associació Catalana de Fut-Tennis i Sepaktakraw, l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya, la Federació Catalana d’Esquaix i Raquetbol, la Federació Catalana de Futbol Sala, la Federació Catalana de Korfbal, el Gremi d’Indústries de la Confecció de Barcelona, IGMAN- Acció Solidària, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, l’Intersindical CSC i l'Observatori del Deute en la Globalització. Amb la seva entrada la FOCIR aplega ja 45 organitzacions membres i 2 entitats col·laboradores, fet que enriqueix i reforça la xarxa i diversitat de la federació.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou