Gaudeix de ritmes africans i col·labora amb un projecte solidari!

 Font:
Font:

Gaudeix de ritmes africans i col·labora amb un projecte solidari!

Resum: 

Si t'agraden la música i els ritmes africans, el 14 de desembre tens una cita que no pots deixar passar: el Concert Solidari de Timbuktu Music Project. Amb la teva entrada col·laboraràs en la construcció d'una escola de música i de primària per als nens i nenes de Timbuktu, a Mali.

Timbuktu Music Project (TMP) té un clar objectiu: Possibilitar l'accés a l'educació als nens i nenes de Timbuktu, a Mali. L'escola, l'ecologia i la música són els tres eixos que vertebren aquesta iniciativa. El primer objectiu és crear una escola de música, que imparteixi, a més a més, tots els continguts de primària, assegurant així el dret a l'educació de molts nens i nenes. Aquest centre fomentarà els valors de l'ecologia i el respecte a la natura, amb la intenció de lluitar contra la desentralització.

A més a més, TMP pretén apropar la tradició cultural i musical de la regió a tot el món. D'aquesta manera, organitza un concert solidari el dimarts 14 de desembre a Barcelona. Tindrà lloc a la sala Apolo 2, a partir de les 20:30 hores. El concert comptarà amb l'actuació d'un grup de música africana, amb la col·laboració de Max Moya de Ojos de Brujo, i d'un altre grup de música reggae, Microguagua. Aquest és el primer acte que fa l'ONG per donar-se a conèixer i aconseguir fons per poder dur a terme el projecte.

Pots comprar la teva entrada anticipada amb descompte a través del web de la sala Apolo o contactant amb TMP: info@timbuktumusicproject.com.

Per obtenir més informació pots consultar la plana web de Timbuktu Music Project. Aquest espai web l'han creat a través del servei d'Entitats i Web 2.0 de xarxanet.org, que ofereix formació i assessorament a les entitats per tal que puguin crear i mantenir un web 2.0 de manera fàcil i autònoma.

Afegeix un comentari nou