La pobresa és sexista

 Font:
Font:
 Font:
Font:

La pobresa és sexista

Resum: 

L'organització internacional ONE t'anima a signar una petició adreçada a la cancellera alemanya Angela Merkel demanant que fomenti un canvi real en igualtat per tal de poder acabar amb la pobresa extrema.

Néixer dona en un país pobre significa tenir una vida més difícil. Sovint les nenes han de deixar l'escola, mentre els nens continuen estudiant. Les dones troben més dificultats per obtenir un crèdit o la seva pròpia terra. Són només alguns exemples que ofereix la campanya Poverty is sexist (La pobresa és sexista) del moviment internacional ONE que afirma que alliberar el potencial de les nenes i les dones no només pot transformar les seves vides i les de les seves famílies, sinó que podria ajudar a acabar amb la pobresa extrema.

La cancellera alemanya, Angela Merkel, organitzarà aquest 2015 una trobada dels líders mundials. Amb la campanya "Poverty is sexist" es pretén influir en l'ordre del dia d'aquesta reunió per tal d'incloure-hi la promoció de la igualtat i equitat de gènere als països empobrits.

Així, ONE anima a la ciutadania a "mostrar a totes les nenes i dones, sense importar on visquin, que estàs del seu costat" i a signar aquesta petició: "Benvolguda cancellera Merkel: Aquest any ens podem comprometre a acabar amb la pobresa extrema, però només ho aconseguirem si alliberem tot el potencial de milions de nenes i dones. Compto amb vostè per prendre mesures reals que portin a un canvi real, prioritzant els països i les persones que més ho necessiten".

Per acompanyar la petició amb dades, ONE ha publicat l'informe Poverty is sexist amb l'objectiu de reivindicar que les nenes i dones han d'estar en el cor de la lluita per acabar amb la pobresa extrema.

Afegeix un comentari nou