Transformació digital com a eina per apoderar les organitzacions juvenils

iWith.org
Autor/a: 
Laura Morral
Aquest MOOC serà del 21 de gener al 4 de febrer Font: Turn ONline
Sis organitzacions internacional son 'partners' d'aquest projecte.

Transformació digital com a eina per apoderar les organitzacions juvenils

Autor/a: 
Laura Morral
iWith.org

Resum: 

Prop de 450 joves d’arreu del món participaran al ‘MOOC’ internacional que se celebrarà des de Barcelona del 21 de gener al 4 de febrer.

Conèixer les eines digitals per apoderar les entitats juvenils que treballen en la construcció de la pau i els drets humans. Aquest és l’objectiu principal del ‘MOOC’ (‘Massive Open Online Course’) que tindrà lloc del 21 de gener al 4 de febrer des de Barcelona on hi participaran prop de 450 joves d'arreu del món. Les inscripcions estan obertes fins el 16 de gener.

Aquest 'MOOC' forma part del projecte d’associació estratègica ‘Turn ONline’ liderat per la iWith.org, una organització internacional amb seu a Catalunya que treballa per ajudar el tercer i el quart sector en la millora de les oportunitats que ofereix Internet.

El projecte compte amb la col·laboració de sis organitzacions europees més provinents de Romania, Bulgària, Polònia, Hongria, Grècia i Espanya. Totes elles treballen en la transformació digital com a eina d’educació i millora per als col·lectius juvenils.

Les sis entitats que participen en aquest projecte, a banda d’iWith.org són: ‘GEYC’ (Romania), ‘Egyesek’ (Hongria), ‘Projuven’ (España), ‘Alternativi International (Bulgaria), ‘Interactive media knowledge transfer’ (Grècia) i ‘INPRO’ (Polònia).

Alla Krinitsyna, una de les organitzadores d’aquest MOCC i responsable del projecte ‘Turn ONline’, explica que allò més important d’aquest curs és aprendre a utilitzar els recursos digitals que hi ha a l’abast de la societat des d’una vessant educativa.

“L’objectiu principal és que les entitats juvenils aprofitin els recursos digitals per a les seves activitats diàries i sàpiguen utilitzar i dirigir aquestes eines per augmentar l'impacte social de les seves accions”, diu la mateixa responsable.

En aquest sentit, el MOOC se centrarà en tres temes principals:

1. Gestió digital (21.01.19 - 25.01.19)

2. Educació en línia (28.01.19 - 01.02.19)

3. Comunicació i activisme en línia (04.02.19 - 08.02.19).

A més a més, tots els dies les persones participants del MOOC tindran l'oportunitat d'aprendre d’experts en la temàtica a través de conferències i seminaris online i posaran en pràctica la varietat d'eines digitals que s’ensenyin al curs.

Afegeix un comentari nou