#LaNoLoteria, un sorteig pels drets humans

LaviniaNext
Autor/a: 
Alba Marino
'#LaNoLoteria' és un sorteig de marxandatge de Stop Mare Mortum.  Font: Llicència CC
'#LaNoLoteria' és un sorteig de marxandatge de Stop Mare Mortum. Font: Llicència CC
Els beneficis aniran per aconseguir que es respectin els drets fonamentals de les persones migrants.  Font: Llicència CC
Els beneficis aniran per aconseguir que es respectin els drets fonamentals de les persones migrants. Font: Llicència CC
Es pot participar des del 22 de desembre fins al 7 de gener i el dia 9 de gener anunciaran a la persona guanyadora.  Font: Llicència CC
Es pot participar des del 22 de desembre fins al 7 de gener i el dia 9 de gener anunciaran a la persona guanyadora. Font: Llicència CC

#LaNoLoteria, un sorteig pels drets humans

Autor/a: 
Alba Marino
LaviniaNext

Resum: 

Sota el lema ‘Que els drets humans no siguin una loteria’, Stop Mare Mortum sorteja un lot de marxandatge entre les persones que participin entre el 22 de desembre i el 7 de gener.

Si no has guanyat cap premi en la loteria de Nadal, encara tens una altra oportunitat en aquest sorteig, a més de col·laborar en una iniciativa humanitària. La plataforma Stop Mare Mortum ha organitzat la campanya de Nadal #LaNoLoteria, una rifa de marxandatge on els beneficis aniran destinats a garantir el dret a migrar i a establir vies legals i segures.

“Per a moltes persones els Drets Humans s’estan convertint en una loteria” diuen des de l’entitat, i és que milers de persones posen en risc la seva vida per creuar les fronteres. “Arriben a la frontera jugant-se la vida i acabar en territoris segurs és pura loteria. No només per aconseguir arribar-hi, sinó després en la constant vulneració de drets humans”, explica la membre de Stop Mare Mortum, Júlia Barba.

Des de la plataforma tenen com a objectiu fomentar un canvi en les polítiques europees migratòries i d’estrangeria i totes les aportacions econòmiques seran per aconseguir que es respectin els drets fonamentals de les persones migrants.

“Després dels dos últims èxits -la sentència del Tribunal Suprem que obliga al Govern de l’Estat Espanyol a complir les quotes d’admissió de persones refugiades, i la mobilització del 12D contra el Pacte Europeu de Migració i Asil-, buscàvem alguna manera d’aconseguir aportacions econòmiques i visibilitzar la nostra tasca. L’època de Nadal és de sortejos i rifes i és un moment en què la gent s’acosta a iniciatives humanitàries. Era una via de conjuntar els dos vessants”, detalla Barba.

Com participar?

Per entrar al sorteig s’ha d’accedir a l’enllaç de l’Associació de Suport de Stop Mare Mortum, la Fundació ‘Mi grano de arena’ i fer una donació a partir de tres euros. S’ha d’escollir l’opció de donació ràpida i des de l’organització recalquen que cal indicar en el camp “alies” el nom i l’adreça electrònica.

El premi consta d’una samarreta de Stop Mare Mortum, una samarreta de Vies Segures, un lot de postals, dues xapes, una bossa i un llibre d’Amina. L’enviament es farà per correu postal a Espanya peninsular, Illes Balears, Ceuta, Melilla i Andorra.

Es pot participar des del 22 de desembre fins al 7 de gener i el dia 9 de gener anunciaran a la persona guanyadora a través de les xarxes socials i mitjançant el correu electrònic.

Anima’t a participar-hi i aposta pels drets humans!

Afegeix un comentari nou