10 propostes de voluntariat a Barcelona i rodalies per aquest 2018

iWith.org
 Font: Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental
Font: Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental
 Font: Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental
Font: Associació per a la rehabilitació de les persones amb malaltia mental

10 propostes de voluntariat a Barcelona i rodalies per aquest 2018

iWith.org

Resum: 

Si un dels teus propòsits d’any nou és destinar una part del teu temps a millorar la vida dels altres, el 2018 comença amb unes quantes crides a voluntariats de tota mena a l’àrea de Barcelona.

Des d’associacions i fundacions es busquen persones voluntàries amb perfils diversos per contribuir a la qualitat de vida de menors estrangers i autòctons, joves, ancians i persones malaltes. Calen professors de llengua i de reforç, acompanyants de gent gran, mentors de joves i fins tot fotògrafs.

  • Ajuda a la gent gran. La Coordinadora d’Entitats del Poblesec busca gent per realitzar acompanyaments a gent gran del barri durant una hora i mitja a la setmana. Aquests són els contactes de referència: coordinadora@poblesec.org o el telèfon 93 324 8538.
  • Voluntariat lingüístic per nouvinguts. La fundació Bayt al- Thaqafa busca professors de castellà que contribueixin a l’alfabetització dels menors no acompanyats dos matins a la setmana. Aquest és el contacte de referència: anna.eguia@bayt-al-thaqafa.org o el telèfon 686662732.
  • La Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL), que té uns 120 grups de conversa arreu del territori català, busca persones voluntàries que animin la conversa durant 1 hora i mitja de classe en grup cada setmana. Si us atrau la proposta, contacteu amb junts@cal.cat.
  • La Coordinadora d’Entitats del Poble Sec també busca professors de reforç que ajudin a joves d’entre 12 i 16 anys el dilluns, el dimarts o el dimecres entre les 19.30h i les 21h. Aquest és el contacte de referència: martadiazsac@gmail.com.
  • L’Associació Punt de Referència, que existeix des del 1997 i ofereix acompanyament a joves que surten de centres de protecció de menors, busca fotògrafs d’entre 25 i 30 anys d’ara fins al juny. L’objectiu? Estimular i acompanyar els menors a través de l’art de la fotografia. El voluntariat comença el 16 de gener i teniu temps d’inscriure-us-hi fins al 14 de gener contactant amb l’entitat a voluntariat@puntdereferencia.org o bé al 93.329.74.27.
  • LAssociació per la Rehabilitació de les Persones amb Malaltia Mental, fundada l’any 1979 per compensar la manca de serveis d’inserció comunitària dels malalts mentals, busca talleristes i acompanyants de persones amb problemes de salut mental. El cotnacte de referència és la Sílvica Vila Bosch, i podeu contactar-la via mail a voluntariat@arep.cat.
  • La fundació Paliaclinic busca persones disposades a acompanyar altres persones i les seves famílies en la recta final de la vida, sigui per edat o per malaltia. S’hi pot contactar al telèfon 932 427 656 o via mail a info@fundacionpaliaclinic.com.
  • L’Associació Espanyola contra el Càncer ha desenvolupat un programa de Voluntariat Hospitalari amb formació inclosa a càrrec de la Coordinadora de Voluntariat Hospitalari i busca acompanyants de pacients i familiars. El contacte és el telèfon 932002099 o el mail tony.peris@aecc.es.
  • La fundació Catalunya- La Pedrera busca un dinamitzador d’activitats socials per persones grans per al projecte REMS, que té com a objectiu l’estimulació cognitiva, física i social de la gent gran i que està en funcionament a molts barris barcelonins i també a L’Hospitalet, Lleida, Figueres, Vilanova i la Geltrú, Terrassa, Sabadell, Granollers i Manresa, entre altres localitats catalanes. El contacte per participar-hi és aquest formulari o el correu electrònic impuls.social@fcatalunyalapedrera.com.
  • La fundació Catalunya-La Pedrera també busca voluntaris per “Dina amb Companyia”, que es desenvolupa als barris de Gràcia, Montbau i Sagrada Família de Barcelona però també a Mollerussa, Pugicerdà, Santa Coloma de Gramenet i Granollers. El contacte és el el mateix correu electrònic impuls.social@fcatalunyalapedrera.com.

Si voleu saber-ne més, cliqueu aquí.

Comentaris

A narinan Projecte Social Familiar treballem amb infants de 6 a 12 anys, ajudant-los a consolidar coneixements bàsics i a fer deures de l'escola.

Treballem a Barcelona (Turó de la Peira i Raval) i a l'Hospitalet.

Sihi voleu participar, us podeu inscriure aquí:https://goo.gl/forms/YrZUzykeUcqneuyd2

Afegeix un comentari nou