Neix 5w, un nou mitjà sobre informació internacional

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Neix 5w, un nou mitjà sobre informació internacional

Resum: 

La revista 5w, el mitjà que més diners ha recaptat a Verkami, aposta per la narració i la imatge per acostar els temes internacionals a un públic general.

Aquest dimarts s’ha llançat el web revista5w.com, un nou mitjà d’informació internacional en castellà que vol arribar a les persones interessades aquests temes però també al gran públic, amb una aposta clara per la fotografia, el vídeo i els nous formats.

L’impulsen un grup de fotoperiodistes i reporters internacionals després d’aconseguir 50.000 euros a través del micromecenatge a Verkami, convertint-se en el projecte periodístic que més diners ha recaptat en aquesta plataforma.

La revista està disponible a internet i un cop a l’any publicarà una edició especial en paper. El web s’organitza en cinc seccions per explicar la informació internacional a partir de les 5 “w” del periodisme:

  • Who (entrevistes i perfils)
  • What (apunts a la llibreta)
  • When (claus per entendre allò que passa)
  • Where (laboratori multimèdia)
  • Why (reportatges a fons)

Els socis de la revista tindran accés, per una quota de 60 euros anuals, a la revista anual en paper, accés digital als continguts en profunditat abans que es publiquin en obert, invitació a actes exclusius i altres avantatges. També hi ha l’opció de fer-se soci digital (sense la revista en paper) per 36 euros l’any.

Afegeix un comentari nou