Nuclears? No, gràcies!

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Nuclears? No, gràcies!

Resum: 

Del 6 al 13 de juliol se celebra arreu del món la Setmana mundial per l'abolició nuclear. A Barcelona diferents entitats organitzen l'11 de juliol l'acte "Armament nuclear: acabem amb l’amenaça".

La Campanya Internacional per a l'Abolició de les Armes Nuclears (ICAN) concentra aquests dies totes les seves forces en conscienciar sobre la necessitar de prohibir les armes nuclears. Ho fa amb activitats de sensibilització a diferents països, també a Catalunya.

Així, el dijous 11 de juliol, la seu de l'ICIP (Gran Via, 658, baixos, de Barcelona) acollirà l'acte "Armament nuclear: acabem amb l'amenaça". Serà a les 12.30 hores, organitzat per l'ICIP, FundiPau i el Centre Delàs d'Estudis per la Pau.

L'acte girarà entorn als perills de l'armament nuclear i comptarà amb tres conferenciants: Robert Jacobs, investigador de l'Hiroshima Peace Institute; Xavier Bohigas, del Centre Delàs d'Estudis per la Pau; i Jordi Armadans, director de FundiPau i membre de la Campanya per la prohibició de les armes nuclears.

Aquesta campanya ha posat en marxa, tot coincidint amb la setmana de mobilitzacions, la iniciativa Share Your Shadow (Comparteix la teva ombra), amb la qual anima a tothom a fer una foto de la seva ombra i compartir-la a les xarxes socials, amb l'objectiu de mostrar solidaritat amb les víctimes de detonacions nuclears.

També fa una crida a signar una petició que s'enviarà al teu govern tot demanant-lo que comenci negociacions per a un tractat de prohibició d'armes nuclears.

Afegeix un comentari nou