Recurs: formació en finançament en el marc de la Comissió Europea

Recurs: formació en finançament en el marc de la Comissió Europea

Resum: 

Com obtenir finançament de la Comissió Europea: un curs de formació per a les Organitzacions no governamentals. Aquest curs tindrà lloc a Brussel·les els dies 7, 8 i 9 de setembre (dos dies i mig). Ja us podeu apuntar.

Les complexitats del procés de finançament de la CE, que inclou l'elaboració d'una aplicació completa en condicions altament competitives, moltes vegades desanima a les organitzacions de l'aplicació. Nombroses organitzacions que aporten projectes perden molt de temps i recursos sense èxit. De fet, sovint el personal no està degudament equipat per traduir les necessitats de l'organització en les propostes de projectes atractius per la CE. L'obtenció de finançament es considera com una loteria més que res i les ONG no sempre són conscients que hi ha una tècnica darrere. Aquesta capacitació té com objectiu ajudar als participants a desenvolupar aquesta tècnica i maximitzar les seves possibilitats d'obtenir finançament.

La capacitació proposada per HRights consulting dedica la meitat d'un dia per donar una visió general de les complexes normes i línies pressupostàries aplicables de la UE i els altres dies a l’elaboració de projectes.

Afegeix un comentari nou