Rutes solidàries, un estiu diferent

Rutes solidàries, un estiu diferent

Resum: 

Aquest estiu es pot viatjar de forma diferent amb Setem i Tarannà, una experiència de turisme solidari, responsable i compromès. Índia, Nepal, Marroc, Costa Rica i Veneçuela són les propostes per l'estiu 2013.

Les rutes solidàries de Setem tenen com a marc el concepte de turisme responsable, eix d'un moviment internacional que denuncia l'impacte negatiu que el turisme convencional té sobre les poblacions de països empobrits.

El moviment del turisme responsable veu el viatge com un intercanvi entre els viatgers i les poblacions autòctones, amb el qual les dues partes es veuen beneficiades

Un acord entre Setem i Tarannà converteix l'experiència de viatjar en una experiència d'intercanvi, apropant les inquietuds dels pobles del sud al viatger. Setem aporta a l'organització de les rutes solidàries 2013 el seu treball amb organitzacions locals del sud i el component de sensibilització i de lluita contra les desigualtats globals, i Tarannà aporta les qüestions logístiques.

En cadascuna de les rutes programades, a més de l'oportunitat de conèixer els espais naturals i els llocs d'interès turístic, els viatgers conviuen amb famílies del país de destí, visiten organitzacions locals i coneixen de primera mà la situació social i cultural de les zones de destí.

Aquestes zones de destí són, el 2013, Índia, Nepal, Marroc, Veneçuela i Costa Rica. Podeu veure els detalls de cadascuna de les zones en aquest enllaç. Per contactar, rutessetem@taranna.com.

Afegeix un comentari nou