Sobre el Dia Internacional dels Pobles Indígenes

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Sobre el Dia Internacional dels Pobles Indígenes

Resum: 

Als voltants del 9 d'agost se celebra el Dia Internacional dels Pobles Indígenes. Amb motiu d'aquesta data, Amnistia Internacional exigeix als governs d'Amèrica que no donin prioritat al desenvolupament enfront de les necessitats dels pobles indígenes. Demanda que també comparteix l'ONG, especialitzada en el tema, Survival.

“Resulta alarmant comprovar com es violen contínuament els drets humans de desenes de milions de persones indígenes en tota Amèrica”, segons declara Susan Lee, directora del Programa Regional per a Amèrica d'Amnistia Internacional (AI).

També explica Susan Lee: “Després de segles d'abusos i discriminació, la seva supervivència cultural i física es troba ara en perill perquè no hi ha suficient voluntat política per a reconèixer, respectar i protegir els drets dels pobles indígenes quan aquests es consideren un obstacle per al creixement econòmic.”

Podeu veure el posicionament d'AI en el fitxer adjunt. Una visita a la web de Survival també us pot ajudar, si el tema us interessa.

Afegeix un comentari nou