Ja és aquí la segona edició del Fòrum Local Global

Reds-Red de solidaridad para la transformación social
 Font: Reds
Primera edició del Fòrum Local Global. Font: Reds

Ja és aquí la segona edició del Fòrum Local Global

Reds-Red de solidaridad para la transformación social

Resum: 

L'organització Reds, en aliança amb el CIDEU, ha posat en marxa la segona edició del Fòrum Local Global.

El Fòrum Local Global, organitzat per Reds en col·laboració amb el CIDEU, tindrà lloc els dies 19 i 20 d'octubre a la Sala Maria Aurèlia Capmany del Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona.

El Fòrum és un espai internacional per compartir coneixements i experiències entre persones defensores dels Drets Humans, representants polítics i persones tècniques de governs locals, xarxes de municipis europees i organitzacions de cooperació per establir línies d'acció coordinades en la defensa i la protecció internacional dels Drets Humans.

Aquesta segona edició està dedicada a la corresponsabilitat i la incidència política local en la protecció internacional dels Drets Humans. La temàtica s'abordarà a través de conferències, taules rodones i dinàmiques de debat i construcció col·lectiva de coneixement.

Es comptarà amb la participació de persones defensores dels DDHH i del territori de Colòmbia, El Salvador i Guatemala així com representants de governs locals catalans, representants de xarxes municipalistes europees, i experts del món de la cooperació d'organitzacions catalanes, de l'Estat espanyol, d'Euskal Herria i d'Itàlia.

El fòrum té com a objectius ser un espai d’intercanvi de coneixements i experiències concretes, permetre identificar estratègies d’incidència que es puguin realitzar en xarxa davant greus violacions dels DDHH i evidenciar el gran impacte que aquestes accions poden tenir en l’àmbit internacional.

Aquest esdeveniment, que compta amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD), s'emmarca dins del programa 'De l'àmbit Global al Local' executat per Reds, que té com a objectiu principal enfortir les competències municipals catalanes en la protecció internacional dels Drets Humans.

És un acte gratuït i obert a tota la ciutadania amb places limitades. A la pàgina de Reds es pot trobar més informació sobre la programació i les inscripcions.

Afegeix un comentari nou