Violència contra els nens

 Font:
Font:

Violència contra els nens

Resum: 

El XI Fòrum d'ONG de Drets Humans de la Unió Europea es va celebrar a Estocolm el 6 i 7 de juliol de 2009 amb un enfocament al tema de la violència contra els nens per a commemorar el 20.º aniversari de la Convenció de Nacions Unides sobre els Drets de l’Infant. Ara es publica l'informe final, un recurs interessant per a les organitzacions que treballen el tema.

El Fòrum d'ONG de Drets Humans de la Unió Europea se celebra cada any en el país que té la presidència de la Unió Europea (UE) durant el segon semestre, i està organitzat conjuntament per la Presidència i per la Unió Europea. És un fòrum de diàleg entre representants de la societat civil, Estats membres de la UE, institucions comunitàries i organitzacions internacionals, en el qual s'intercanvien pràctiques i experiències sobre diversos assumptes relatius a la promoció i protecció dels drets humans.

El fòrum d'aquest any va reunir a Estocolm a uns 150 participants, inclosos 70 representants d'ONG, més de la meitat d'Estats no membres de la UE, uns 15 representants de 11 Estats membres de la UE i representants de les institucions europees. El XI Fòrum d'ONG de Drets Humans de la Unió Europea s'ha dedicat a les perspectives i esforços dedicats a combatre la violència contra els nens, ara que es compleix el 20.º aniversari de la Convenció de Nacions Unides sobre els Drets de l’Infan i el 30.º aniversari de la primera llei nacional que va prohibir totes les formes de càstigs corporals dels nens, que es va aprovar a Suècia.

Més informació!

Afegeix un comentari nou