Vols fer voluntariat internacional a l’estiu 2016?

iWith.org

Vols fer voluntariat internacional a l’estiu 2016?

iWith.org

Resum: 

Et proposem 7 entitats diferents amb projectes per poder gaudir d’un camp de treball a altres països.

El voluntariat internacional és una de les opcions que moltes persones triïen per viure un estiu socialment responsable. De propostes n’hi ha moltes: des d’ofertes en turisme solidari, camps de treball, projectes mediambientals fins a campaments i rutes. En aquesta línia, una de les característiques del voluntariat és el compromís de la societat civil per col·laborar amb un projecte sense esperar cap compensació econòmica.

A continuació proposem un llistat de 7 organitzacions que ofereixen diferents possibilitats per viure aquesta experiència en un país estranger. Entre les opcions proposades, es poden trobar projectes a l’Àsia, Amèrica Llatina i Àfrica.

ONGVoluntariat

Treballen per a promocionar el desenvolupament d’iniciatives solidàries mitjançant el voluntariat. En aquest sentit, ofereixen l’oportunitat de viure una experiència d’enriquiment personal per ajudar en regions que no disposen de recursos. El seu àmbit és la cooperació i el desenvolupament internacional.

AIPC Pandora

Ofereix programes d’integració sociocultural de les persones a través de la mobilitat i la inserció laboral dels joves amb poques oportunitats. Actualment treballen a 49 països en tot el món.

Cooperació Activa

L’objectiu és defensar els drets humans de tots els països, adaptant-se als costums i els hàbits autòctons de les regions on col·laboren. Tenen projectes en desenvolupament comunitari, igualtat de gènere, accés universal a la salut, sobirania alimentària, mediació intercultural, inclusió social, medi ambient, drets humans, etc.

Neitanaque

La seva missió és ajudar als sectors de la infància a països en vies de desenvolupament, facilitant la formació dels mateixos i els seus drets fonamentals. Pots trobar una oportunitat al següent enllaç.

Hola Ghana ONGD

Col·laboren amb organitzacions locals i faciliten l’accés a l’educació per als infants amb menys recursos com a motor del canvi, promovent el voluntariat i la cooperació. Ofereixen voluntariat internacional a Àfrica, Índia, Colòmbia i Mèxic.

Alblamoving

És una associació sense afany de lucre de El Masnou (Barcelona) que treballa en l’organització, promoció i acompanyament de voluntariat internacional amb finalitats humanitàries, educatives i sanitàries. Promou el desenvolupament a Burkina Faso.

VientoNorteSur

Des de l’any 2013 un grup de persones va decidir dedicar el seu temps a l’associacionisme i el voluntariat internacional. Tenen projectes al Marroc, Cuba i Senegal. L’eina més valuosa de l’associació, el voluntariat de les persones que dediquen les seves ganes, temps i passió per col·laborar amb els projectes.

Afegeix un comentari nou