Vols iniciar-te en permacultura a Vilanova i la Geltrú aquest agost?

iWith.org
Autor/a: 
Júlia Bacardit
 Font:  Fundació Catalunya Voluntària
Font: Fundació Catalunya Voluntària
 Font: Manosdetierra.com
Font: Manosdetierra.com

Vols iniciar-te en permacultura a Vilanova i la Geltrú aquest agost?

Autor/a: 
Júlia Bacardit
iWith.org

Resum: 

Es busquen 5 persones per participar d'un voluntariat internacional sobre medi ambient i pericultura a Vilanova i la Geltrú entre el 7 al 15 d'agost.

Els objectius del programa són conèixer tècniques de permacultura com la bio-construcció, aprendre tècniques de reciclatge, aprendre a identificar fauna i flora i promoure noves iniciatives sobre l’ús sostenible dels recursos naturals.

El programa té una perspectiva global que vol fer reflexionar a joves de tota la Mediterrània i consistirà en jocs, visites i tallers diversos. S’oferiran espais per expressar la creativitat, la solidaritat i el treball en equip.

Les persones assistents també tindran ocasió de conèixer millor els projectes Erasmus Plus. Poden participar totes les persones residents a Catalunya que tinguin entre 18 i 25 anys i un nivell d’anglès suficient per comunicar-se.

Les persones seleccionades hauran d’assistir a una preparació i pagar 20 euros de quota de participació. A banda d’això, totes les despeses d’allotjament i manutenció estan pagades.

Si us interessa heu de completar aquesta fitxa d’inscripció i enviar-la a aquesta direcció a l'atenció del Lluc. Per a més informació truqueu al 934124493.

Afegeix un comentari nou