El IV Congrés del Tercer Sector Social escalfa motors

 Font:
Font:
 Font:
Font:

El IV Congrés del Tercer Sector Social escalfa motors

Resum: 

A partir del mes d’octubre es donaran a conèixer les propostes que es presentaran al IV Congrés del Tercer Sector Social, que se celebrarà del 27 al 29 de novembre a Barcelona.

Més de 240 propostes rebudes en dos mesos

La Taula del Tercer Sector organitza enguany el IV Congrés del Tercer Sector Social, que se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de novembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona sota el lema Avançar en igualtat i drets socials.

El Comitè organitzador del Congrés decidirà durant el mes de setembre quines propostes es presentaran, d’entre les més de 240 que s’han rebut fins la data límit de 31 de juliol.

Concretament, l'organització ha rebut:

  • 138 experiències.
  • 75 vídeos.
  • 27 propostes de visites a entitats socials.

L’edició d’enguany del Congrés presenta algunes novetats com ara activitats noves, un programa paral·lel d’accés gratuït o l’ampliació a tres dies en lloc de dos a fi de poder oferir un programa més extens.

A més d’aquestes novetats de tipus pràctic, el IV Congrés vol deixar clar que el sector no renuncia a la construcció d’una societat amb més cohesió i benestar, per més que en l’actual conjuntura es vulgui posar en dubte la viabilitat d’aquest objectiu.

Per això, l’organització han triat un lema que apel·la a la necessitat de seguir lluitant per la igualtat i drets socials.

Finalment i a causa de la situació de crisi, s’ha fet un especial esforç per reforçar els continguts a la vegada que s’ha reduït el pressupost per fer un congrés més auster suprimint algunes despeses accessòries.

Inscripcions

Les inscripcions al IV Congrés del Tercer Sector Social ja estan obertes. Enguany s’han mantingut els mateixos preus d'inscripció del III Congrés i s’han afegit nous preus reduïts per a voluntaris acreditats, jubilats, aturats i estudiants. Igualment, s’ha previst un programa d'activitats paral·leles d'accés obert i gratuït.

Les persones interessades en assistir al Congrés poden consultar també les ofertes que ha previst l’organització.

Què, qui, quan, com i per què? Vídeo del IV Congrés:

Vegeu el vídeo resum del III Congrés, que es va celebrar l'any 2011:

Afegeix un comentari nou