L’associació Punt de Referència guanya el Premi Solidaritat 2017

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Equip de Punt de Referència. Font: Punt de Referència
Equip de Punt de Referència. Font: Punt de Referència

L’associació Punt de Referència guanya el Premi Solidaritat 2017

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

L’Institut de Drets Humans de Catalunya reconeix amb el guardó la tasca d’aquesta entitat dedicada a acompanyar i donar suport a joves extutelats.

Punt de Referència ha estat l’associació guanyadora de la 31 edició del Premi Solidaritat, un guardó atorgat per l’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) per distingir persones, col·lectius i organitzacions que destaquen per la seva tasca a favor dels drets humans a casa nostra. Enguany s’han presentat al certamen un total de 15 candidatures.

Amb aquest premi s’ha volgut posar en relleu la feina d’aquesta associació que amb els seus programes d’acompanyament social, laboral, educatiu i emocional afavoreixen la integració i la igualtat d’oportunitats de joves extutelats en situació de desemparament.

Juntament amb aquest premi, l’IDHC atorga anualment una Menció especial a mitjans i/ o professionals de la comunicació que a través de la seva tasca aposten per la defensa i promoció dels drets humans.

Enguany, la guardonada ha estat Ana I. Bernal Triviño, periodista del diari Publico.es considerada, segons l’IDHC, “una de les veus més destacades en el panorama mediàtic actual de la lluita feminista i de la denúncia de les desigualtats de gènere”.

En les darreres edicions, han rebut el Premi Solidaritat el col·lectiu Iaioflautes, l‘associació Noves Vies, el programa Sicar i la Coordinadora D'ONG de les comarques gironines i l'Alt Maresme.

Afegeix un comentari nou