ECOM organitza una trobada sobre discapacitat i treball

Suport Tercer Sector – Jurídic
Autor/a: 
Dani Gallart
Amb aquesta jornada es tanca la celebració del 25è aniversari del seu Servei d’Inclusió Laboral. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
Amb aquesta jornada es tanca la celebració del 25è aniversari del seu Servei d’Inclusió Laboral. Font: Unsplash.
L’objectiu és cercar solucions a les dificultats d’accés a la feina i la precarietat laboral que pateixen les persones amb discapacitat. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
L’objectiu és cercar solucions a les dificultats d’accés a la feina i la precarietat laboral que pateixen les persones amb discapacitat. Font: Unsplash.

ECOM organitza una trobada sobre discapacitat i treball

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Jurídic

Resum: 

Ponents nacionals i internacionals parlaran de l’aplicació de l’article Dret al Treball de la Convenció de les Nacions Unides a Europa i l’estat espanyol.

El proper dimarts 11 de desembre a les 10.00 h, la Fundació ECOM organitza la jornada: Treball i Discapacitat: ‘Cap a la igualtat de drets i oportunitats a la feina’.

Amb aquesta jornada es tanca la celebració del 25è aniversari del seu servei d’Inclusió Laboral.

L’objectiu de l’acte és promoure una reflexió conjunta per cercar solucions a les dificultats d’accés a la feina i la precarietat laboral que pateixen les persones amb discapacitat.

Al 2016, el salari brut anual mitjà de les persones assalariades amb discapacitat fou de 19.297€, mentre que el dels treballadors i treballadores sense discapacitat fou de 23.273€.

L’acte de benvinguda anirà a càrrec de Josep Vidal, director general d'Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l'Autoempresa de la Generalitat de Catalunya, Josep Muñoz, gerent de Serveis de Benestar Social de la Diputació de Barcelona i Antonio Guillén, president d’Ecom.

La jornada compta amb ponents com Stefan Trömel, sènior disability specialist de l’Organització Internacional del Treball o Ricard Esteban, professor de dret del treball i de la seguretat social a la Universitat Autònoma de Barcelona.

A continuació de les ponències, es farà una taula rodona que es centrarà en els reptes de futur per a una inclusió laboral de qualitat a Catalunya.

L’acte finalitzarà amb el tancament d’Antonio Guillen, president d’ECOM.

Per assistir a la jornada, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Afegeix un comentari nou